Eljött ez a nap is. A Kalandok és Sárkányok első kalandíró pályázatának eredménye megszületett. Egyelőre nem áruljuk el az eredményt, de nagyon nehéz dolga volt a zsűrinek, fantasztikus kalandokat kaptunk. Az eredmény azért titok egyelőre, hogy ne befolyásoljuk a közönség szavazatot még véletlenül sem. Hiszen a Raving Store nagylelkű felajánlása – raktárkészletén lévő, a  Wizards által kiadott hivatalos 5e könyvek egyikének megvásárlása esetén 8000 Ft vásárlási utalvány – a jutalma a közönség szavazás győztesének.

Azt viszont elárulom a Kockák és Sárkányok YouTube csatorna lelke, milyen ügyes rendszert vezetett be. A szempontok:

  • Tesztelésről adatok, a tesztelés ténye
  • Helyesírás, nyelvhelyesség, igényesség
  • Bónusz tartalmak (képek, térképek stb)
  • Formai követelmények
  • Kidolgozottság
  • Használhatóság az asztalnál
  • Ötletesség, egyediség
  • Inspiráló-e, mennyire akarnám mesélni

Első lépésnek mindenki szétosztott 100 pontot a szempontok szerint. Ezzel határoztuk meg melyik mennyire fontos. Majd jött a tényleges pontozás, ahol mindegyik lehetőség 1 és 10 közti pontot kapott. A két értékből megkaptuk a végső pontot. Ennél jobban nem is lehetett volna objektívvé tenni a zsűrizést. Szerintem. Remélem ez segít a közönségszavazat leadásában. Rád is számítunk!

Hogy tudod leadni a szavazatod?
A bgdia1st@gmail.com címre küld el a címét annak a kalandnak, amelyik írója szerinted megérdemli a Raving Store 8000 Ft -os felajánlását.
Ezt követően én egy online Google Sheet -be beírom, ahol tudod ellenőrizni. Mint egy üvegzseb. Nagyszerű lenne ha a levélben szerepeljen az is, milyen néven szeretnél szerepelni a beküldő listában. Ha semmit sem írsz, az e-mail címed @ előtti részét fogjuk beírni a táblázatba megnevezésként.

És akkor lássuk a kalandokat beérkezési sorrendben:

  1. Nevster: Az erdő szíve
  2. Sundelion V’Shad: Kígyó az Egérközi Árvaházban
  3. Deckard Cain: A nekromanta álma
  4. Atara: Tizenkét kém

A szavazat beküldési határideje 2020.05. 03. éjfél. Ez 3 hétvégét is magában foglal, lesz idő alaposan megfontolni a szavazatot 🙂