Elérkezett ez a pillanat is, a zsűri is döntött és az Magyar Dungeons & Dragons Közösség tagjai is letették voksukat az általuk legjobbnak/leghasználhatóbbnak ítélt kaland mellett.
Itt ragadom meg a lehetőséget, hogy kérjek egy visszajelzést arról, hogy tetszett -e a kezdeményezés, tetszettek -e a kalandok, legyen -e 2. forduló is.

Mindenek előtt szeretném megköszönni mind a 4 kalandírónak, hogy rászánta az idejét, energiáját a kaland megírására. Remélhetőleg sok kalandmesternek tettek ezzel jót. Fantasztikus 1 lövetű kalandokkal gazdagodtunk!
De szeretném megköszönni a szűrinek is, Barna Bálintnak, a Húszoldalú fanzin főszerkesztőjének, Földes Balázsnak, A Hősök Hajnala versenyek és táborok egyik főszervezőjének és Dinnyés Gergelynek, a Kockák és Sárkányok Youtube csatorna frontemberének, aki bár a végső pontozáson nem vett részt, a folyamat során végig aktívan segített mindenben.

Emlékeztetőül a kalandok, amikkel neveztek:
Atara: Tizenkét kém
Deckard Cain: A nekromanta álma
Sundelion V’Shad: Kígyó az Egérközi Árvaházban
Nevster: Az erdő szíve

Nehéz dolga volt a zsűrinek a pontozás során fej-fej mellett haladtak a kalandok, így 2., 3., 4. helyet nem is hirdetek. Első helyet helyet viszont igen:

A Kalandok és Sárkányok 1. kalandíró versenyének győztese: Atara, a Tizenkét kém című kalandjávalSzámára a Baldrus Gate: Descent into Avernus hivatalos kaland már a Posta gondjaira van bízva.

Álljon itt Atara bemutatkozása:
„Szabadi István vagyok, civilben műfordító. Két éve játszok (mesélek) D&D-t. Előtte néhány másik rendszert próbáltam, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Még mesélőként is kezdőnek tartom magam, kalandíróként meg főleg, egy kezemen meg tudom számolni, hány kalandot írtam és meséltem. Ezért is reméltem, hogy ha tapasztalt szakértőknek is megmutathatom egy modulomat, a visszajelzéseikből sokat tanulhatok.”

A közönség szavazat eredménye senki számára sem meglepetés, végig nyomon követhető volt a szavazás. A Magyar Dungeons & Dragons Közösség Facebook csoport tagjainak szavazat a alapján, a Raving Store 8000 Ft -os felajánlását Nevster: Az erdő szíve  című kaland nyerte meg.

Nevster bemutatkozása:
„Hartyányi Bálint vagyok, kb 2-3 éve játszom DnD-t és legtöbbször mesélek, pedig játszani jobban szeretek. Ez előtt még sosem írtam saját kalandot, mindig előre megírt modult gyúrogattam és dolgoztam csak át. Jó alkalom volt a pályázat arra hogy elkezdjem.”

Gratulálok mind a 2 nyertesnek és természetesen az összes résztvevőnek!