Egy olasz horror setting, amivel augusztusban már próbálkoztak Kickstarter -en, de a kampányt felfüggesztették. A mai nappal indult útnak több fajta early bird  és persze a hagyományos támogatási verzióikkal. Amerikához képest az árak meglehetősen kedvezőek.
Amiről már a legelején biztosítanak, a kiadványuk angol és olasz nyelven is megjelenik. De jó lenne már látni egy magyart!

De lássuk magát a világot. Milyen is lesz?
Kisarta a veszélyek és a horror világa, ahol a kárhozat, az őrület és a káosz vár. Ezen a szentségtelen földön a kalandozóknak kemény kihívásokkal és veszélyekkel kell szembenézniük. Nem a megszokott karakterek lesznek, a játékosok halott lények lelkeit személyesítik meg, aki a misztikus város, Limbo közeli sírboltban ébrednek. És a lelkeknek harcolniuk kell, összeesküvéseket, szektákat felderíteni, vagy éppen ősi romokban kell kutakodniuk.  Ha sikerrel járnak, bekerülhetnek a Nagy Játszama keretei közé, ahol a valódi hatalom rejlik….

Maga a könyv 200+ oldalas keménykötésű, színes-szagos csoda lesz. Részletesen szerepel benne Kisarta múltja, legendái és kiemelt helyszínei. Az uradalmakra osztott világ politikai összefüggései, szocializációja és földrajzi sajátosságai is helyt kapnak benne. Az alap fajok a helyi sajátosságokkal kiegészítve, az alap kasztok kapnak 2-2 új alkasztot és bizony lesznek új játék mechanikák is.

Ha ezzel a pár sorral sikerült felkelteni a figyelmet, jelentősen több információt találhatsz a Kisarta Kickstarter kampányánál.